Realme XT dengan 64MP Quad Camera Xpert

15:01

Assalamualaikum. Meh sini nak kongsi lagi pasal telefon pintar Realme. Dah macam duta realme pula kan. Sebelum ini Fiza sudah kongsikan sedikit maklumat mengenai Realme 5 dan pro 5. Kali ini pula dan terbaharu, Realme XT.



Realme XT dengan 64MP Quad Camera Xpert | Keistimewaannya ialah ia didatangkan dengan dengan 64MP Quad Camera - empat kamera dengan harga serendah RM1,399. Kalau nak dibandingkan harga dengan ciri-ciri yang terdapat pada telefon Realme XT ini, macam tidak percaya kerana harga sangat mampu milik.


Butiran produk realme XT (8GB RAM + 128GB ROM)

  • ColorOS 6 customized by realme
  • 6.4-inch (16.2cm) dew-drop fullscreen
  • 8GB + 128GB storage (up to 256GB SD Card)
  • Front: 16MP
  • Rear: 64MP+6MP+8MP+5MP
  • 4000mAhh
Hasil gambar dengan pixel yang besar mampu untuk menghasilkan poster

Pilihan Pearl Blue / Pearl White
Pearl white pilihan hati

Pearl blue pun menawan hati

Kalau nak jadi realKuat, tunggu apa lagi? Jom checkout realme XT kat link ni https://bit.ly/2NhTiFC ataupun layari https://www.realme.com/my/realme-xt untuk maklumat lanjut. Kalau boleh nak rembat dua-dua sekali.

Jangan cakap Fiza tak payung!

#realKuat #64MPQuadCameraXpert

You Might Also Like

2 kitty baik hati komen

  1. pergh menggodanya. memang meleleh ayaq liur lah tengok hasil camera realme. hehehhee

    ReplyDelete


Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

PA&MA OKT 2018

PA&MA OKT 2018
Mama dan Huwainaa masuk majalah

PA&MA NOV 2018

PA&MA NOV 2018
Huwainaa dalam majalah

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah