Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my

Giveaway Dior Miniature Perfume Mini by Ourmemoria.my
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini bermula pada hari ini 18 April hingga 1 Mei 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput untuk menyertainya. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 1 Mei 2017.

Felt Donut

14:54

Assalamualaikum.. 
semalam Fiza siapkan tempahan Felt Hello Kitty, 
mcm biasa bentuknye boleh tengok kat sini 
Lepas siap tu, sambil2 lepak tak tahu nak buat ape, Fiza pun try buat felt donut pula...
senang rupenye.. dapat buat 15 minit untuk satu donut..
punye la eksited, terus buat 3 donut..
agak kasar jahitan Fiza..
akan cube perhalusi lagi
sebab step dah dapat...

You Might Also Like

28 kitty baik hati komen

  1. Alahaiii comelnyaaa donut diaaa. :D

    ReplyDelete
  2. cyte...practice make perfect kan

    ReplyDelete
  3. pandainya kak fiza jahit felt,comel betul donut tu!!! XD

    ReplyDelete
  4. okay, dah boleh send satu kat sally..nak warna hijau tu..kbai :P

    ReplyDelete
  5. alololo...stylo giler bentuk donut dia..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. tangan berseni..cer try srh cik nor jadi apa?haha

    ReplyDelete
  7. Comelnye jahit felt donat. Dahla nampak cam sedap jek. Ahahaha.. XD

    ReplyDelete
  8. Comel la donut tu... cam sedap je nampak.

    ReplyDelete
  9. @msredcheesecake Baru belajar buat donut.. kalau jahit halus2 lagi cantik kot..

    ReplyDelete
  10. @Nini Hanini tak pandai la nini.. tgh belajar lagi nie..

    ReplyDelete
  11. @Normi Nieza biase2 je Cik Nor.. tgk org lain buat lg cantik...

    ReplyDelete
  12. @sinuha hai sinuha.. yeke comel? hehe.. time kasih

    ReplyDelete
  13. @Ismi Ana amaran.. tak boleh makan.. hehe...

    ReplyDelete
  14. cantik cantik kak fiza!
    miza teringin dah sbenarnya nak buat felt donut ni..tapi tak de keyakinan..cam susah pulak tgoknye..hihihiii

    ReplyDelete
  15. cantik sgt fiza..! comelnyer...!
    teringin nak buat sendiri tp tgn cam keras pulak nak jahit-jahit ni-haha =D

    ReplyDelete
  16. Kreatif la Fiza nie... Cute je donut tu :))

    ReplyDelete
  17. mcm real pulak zara tgk ! =D comel !!!

    ReplyDelete
  18. dah ok dah tu fiza..insyallah usaha tangga kejayaan :D

    ReplyDelete
  19. Comelnyerrr pandai Fiza buat ..
    Ada bakat la nie ..

    ReplyDelete

Bacaan Tambahan

Google+ Followers

Pa&Ma Dis 2016

Pa&Ma Dis 2016
Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Okt 2016

Pa&Ma Okt 2016
Thaqif dan mama masuk majalah

Pa&Ma Apr 2016

Pa&Ma Apr 2016
Mama dan Thaqif masuk majalah

Pa&Ma Jan 2016

Pa&Ma Jan 2016
Thaqif masuk majalah

Lisa Ogos 2014

Lisa Ogos 2014
Masuk majalah